Make your own free website on Tripod.com
Tourist House Liberty
(1 Star Hotel)


Hotel Liberty heeft een warme en gezellige sfeer voor aldiegenen die elegantie gecombineerd met lage prijzen op prijs stellen.

Hotel Tourist House Liberty was geopend in mei 1999, en is geheel gerenoveerd om onze klanten een zo goed mogelijke service aan te bieden

De meeste kamers zijn gemeubileerd in een antieke stijl met houten vloer, en hebben een prive badkamer. Hotel Liberty is gesitueerd in het historisch centrum van Florence, en is ongeveer 300 meters verwijderd van het centraal station van Florence (S.Maria Novella). Dit is zonder twijfel de meest popularaire hotelbuurt van Florence. Het hotel ligt vlak bij het Da Basso fort en het Palazzo dei Congressi waar de belangrijkste tentoonstellingen en congressen plaatsvindenVlak bij het hotel is verder de beroemdste markt van Florence, de S.Lorenzo markt. Slechts twee minuten te voet van het hotel bevindt zich het Accademia museum met de wereldberoemde David van Michelangelo.

Alle belangrijkste bezienswaardigheden van Florence zijn op loopafstand van het hotel, zoals de dom, de Uffizzi gallerij, en nog vele andere musea en kerken.Zoals te verwachten was is Hotel Tourist House Liberty gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Er is parkeergelegenheid vlakbij het hotel in de vorm van een prive garage op slechts 30 meter afstand van de hotellobby, of in de openbare garage ( Lire 20.000 per 24 uur ) op 10 minuten loopafstand van het hotel.

Het is ook mogelijk om in nabije straten te parkeren (hoogstens 5 minuten lopen)
Book now!
Home

EZHostel.com HotelNetService.com EHotelFinder.net EZHostel.com Affiliate    Home